perjantai 16. heinäkuuta 2010

Treeniä, rokotuksia ja mittauksia

Hulan kanssa käyty joka päivä uimassa, ollaan treenailtu seisontaa ja talutinkäyttäytymistä ja muita tokojuttuja hauskasti ja Hula on todella taitava! Ekat rokotukset Hula sai keskiviikkona ja käyttäytyi nätisti koko eläinlääkärikäynnin ajan. Paino mitattiin ja puntari näytti 10,5kg, korkeutta ei olla vielä mitattu veikkaan jotain 40cm kieppeillä. Napatyrää tarkastettiin myös lekurin käynnillä ja mollukka tulee vielä kyllä esille, mutta eläinlääkäri ei enää löytänyt tunnustelemalla varsinaista reikää, joku pieni kuitenkin mistä vatsanesteitä aina jonkin verran pullahtaa siellä kuitenkin on.

Hihnassa ollaan silloin tällöin heitetty pieniä lenkintynkiä Hulan ehdoilla, innokkaasti tykkää liikkua ja on alkanut myös ymmärtämään miten hihnassa käyttäydytään.

Irti sana on sisäistetty lähes täydelisesti, joskus harvoin unohtuu sanan merkitys, mutta useinmiten kuitenkin se muistetaan.

Tässä vielä neidistä kuva tältä päivältä.

2 kommenttia:

  1. eilen punnittiin painoa 11kg tasan :) kasvaa ihan silmissä! Ei mene varmaan kauaa kun alkaa turkkiaan ja hampaitaan vaihtaa. Syö edelleen sen saman verran kuin silloin alkuun eli sen 5/8 osaa kuppia kerrallaan, hyvin näyttää kasvavan. :)

    VastaaPoista