lauantai 3. heinäkuuta 2010

Hula vajaa 11vk. :)

Neiti kasvaa ihan hurjaa vauhtia :) tiistaina tulee jo 11vk. ja sitten onkin enää viikko ekaan rokotukseen. Aika menee hurjaa vauhtia ja kohta neiti on jo niin iso ettei sitä enää jaksa kantaa. Tiistaina punnittiin painoa 7,5kg. Ollaan harjoiteltu samoja juttuja kuin tähän asti, hyvin menee ja oppii nopeaan lisää. Näyttelyseisomisessa tapahtunut mullistava edistyminen, sehän seisoo paikoillaan! Ensin opetellaan se ja sitten vasta aletaan katsomaan niitä jalkoja, vaikka antaakin jo niitä siirrellä hyvin.

Ollaan edistytty niissä pelottavissa kovissa äänissä ja tulee rohkeammaksi kokoajan, olen muutaman kerran ottanut Hulan mukaan kesätorille ja siellä ollaan niin reippaita että! Seuraava tulikoe meillä on St.Michel ravit Mikkelissä, joihin suuntaamme viikon päästä, paikka jossa varmasti tutustuu vaikka minkä näköiseen ihmiseen, koviin ääniin jne.

On ollut jo hieman nokkapokkaa siitä kumpi on pomo ja kumpi määrää, mutta pikku hiljaa paranee tämäkin asia kokoajan, muutosta on jo tapahtunut aikalailla.

Tähän alle vielä kuva Hulasta tällä hetkellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti