perjantai 11. tammikuuta 2013

vuosi 2013 toiveet/haasteet

Jostain syystä tämä blogin kirjoittaminen on vaan jälleen jäänyt, olisikohan syynä se, että olen saanu uuden työpaikan ja aloittanut opiskelut klinikkaeläintenhoitajaksi ja vapaa-aika on vähissä koneella olemiseen (:

No kuitenkin hyvähän se on joskus kuulumisia kirjoittaa ja tässähän näitä nyt sitten tulee, vuoden viimeisenä päivänä.


Mitä meille nyt sitten kuuluukaan?


Hula


Agility: Hyvää hyvää ja hyvää! Hula on oma ihana energinen itsensä, agilityssa löytynyt yhteinen sävel niin, että ensi vuodelle lupaan, että ne ekat agikisat käydään korkkaamassa! Hulasta on tullut ihan superhyvä ohjattava, tai sitten minä oon kehittynyt roimin askelin ohjaajana, musta nimittäin kerrankin tuntuu että meillä on sujunut jo monta viikkoa super hyvin ja usko kisaamiseen palannut. 


TOKO: Hulan kanssa olemme myös kunnostautuneet tokoilun merkeissä ja musta tuntuu, että ehkä me se alo-luokka vielä suoritetaan ja BH! Hulalla on parantunut motivaatio hirmuisesti! Kontakti pysyy seuruussa pääasiassa erinomaisesti ja jäävät ovat ihan superhyvät!


Näyttelysuunnitelmat:  Vuodelle 2013 suunnitelmissa siis ainakin agikisauran korkkaus, näyttelyitä olen katsonut sen verran, että kunhan saamme sen EE MVA vahvistuksen Viron päästä, pääsisimme valioluokkaan. Maaliskuussa minua kiinnostaisi viedä sekä Hula, että Welmu Rautalammille ryhmänäyttelyyn, mutta jos Hulan valiovahvistusta ei ole tullut siihen mennessä niin sitten täytyy miettiä. Hulalta uupuu 1 Serti Suomesta valioitumiseen ja sehän se kaivaa hampaan koloa, koska olemme niiin lähellä!














(Hula kuvassa 2v 8kk)





24.03.12 Rautalampi RN

31.3.-1.4. Lappeenranta KR
27.-28.4. Lahti KV


WELMU

Welmulle kuuluu hyvää, vaikka meille tulikin marraskuussa kylään märkärupi, nyt se on onneksi saatu paranemaan. Ollaan treenailtu kotitokoa ja peruskäskyjä, istumista, maahan menoa, sivulle tuloa, paikalla oloa ja luoksetuloa.


Agility

Welmu on aloittanut agilityn perusjuttujen opiskelun ja on osoittautunut oikein mallikelpoisaksi oppijaksi. Ollaan tehty ohjauskuvioita, putkea, pussia, takaakiertoa, välistä vetoa. (:

Toko

Welmu on aloittanut tokoilun sekä kotona olohuoneessa, että ryhmätreeneissä. Katsotaan mihinkä tie vie.


Näyttelyt

Näyttelyitä on suunnitelmilla pitkin vuotta, suunnitelmat varmistuu lähempänä. Tässä kuitenkin muutama:



24.03.12 Rautalampi RN
31.3.-1.4. Lappeenranta KR
27.-28.4. Lahti KV



  
Welmu 6kk








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti