perjantai 10. elokuuta 2012

Pennut kohta 7 vkoa.

Moikka!

Aikaa on vierähtänyt sillä kiirettä on pitänyt. Olemme muuttaneet avomieheni kanssa omakotitaloon, ostimme siis sellaisen ja se on työllistänyt ihan täysipäiväisesti meitä niin, että tämä blogin pito on vähän jäänyt.

Nyt kuitenkin on vähän aikaa joten voin hieman päivitellä kuulumisia.

Minä aloitin uudessa työpaikassa ja olemme siis muuttaneet. Hula on kotiutunut tänne omakotitaloon erinomaisen hyvin ja rakastaa juosta pihalla vapaana päivästä toiseen. Olemme käyneet mm. pallopaimennuksessa agilityn lisäksi ja nyt olisivat alkeet hallussa tuosta palloilusta. Meillä on ollut nyt 2 viikkoa kasvattajan musta tricolor aussie neiti Jane hoidossa ja vauhtia on kyllä piisannut, samalla olemme saaneet tottua kahteen koiraan.



Viime viikot ovat menneet sukkelaan muuton, harrastusten ja työn ohessa, ja vihdoin on koittanut se aika, kun meidän pieni aussiepentu Welmu eli Wolffhouse-Caratia Need You Now kotiutuu maanantaina, enää siis odotettavaa pari päivää ennenkuin pääsemme pennunhaku reissulle. Toissapäivänä kävin hieman ostoksilla eläinkaupassa ja mukaan tarttui pari lelua ja ruokakuppi, leluissa mm. vedettävä näätä, kongi ja Hulaakin ajateltuna vinkuvia tennispalloja. Pantoja meillä on tähän kasvuvaiheeseen montaa erikokoa joten eiköhän niistä jotkut sovi. Tilasin tuossa viikko sitten Welmulle hienon pentupannan eräältä tytöltä joka niitä tekee.


Meillä alkaa olla kaikki siis valmiina uutta tulokasta varten. Blogia tulen päivittelemään niin usein kuin suinkin kerkeän. Hulalle teinkin jo oman sivun johon pääsette Etusivun vieressä olevasta "Hula"-linkistä. Welmun sivu tulee kunhan tutustumme ensin uuteen tulokkaaseen.

Tähän loppuun vielä kuvia tulevasta sydäntenvaltaajasta:



6 vkoa.

5 vkoa.

5 vkoa. nukutti.

6 vkoa.

6 vkoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti